Som Parets: LA GERMANDAT DE PARETS TAMBÉ ESTRENA PÀGINA WEB, AGERMANAMENT AMB ELS MANYACS I UN CICLE DE XERRADES AMB LA CREU ROJA.

La Germandat d’assegurances de decés de Parets es renova: després de quasi 150 anys d’història, l’entitat ha engegat una nova etapa amb l’objectiu de fer-se més visible i propera a la població. El canvi més notori és el de la seva nova seu, que passa a situar-se a l’avinguda Lluís Companys, 2 (local 1), però també han renovat la web i xarxes socials.

Dissabte va tenir lloc la festa d’inauguració, amb una xocolatada i l’actuació dels Manyacs, colla amb la que també s’acaben d’agermanar. A més, iniciaran per primer cop un cicle de xerrades sota el nom de Sempre al teu costat: xerrades quadrimestrals sobre salut i vida que compten amb la col·laboració de la Creu Roja.

J.Ribell

https://www.somparets.cat/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s