Som Parets: La Germandat de Parets rellança l’entitat per augmentar el nombre d’associats

La Unió de Germandats de Parets s’ha proposat rellançar l’entitat de cara al futur i, per fer-ho, reforçarà la seva imatge corporativa per donar-se a conèixer més i millor entre els veïns de Parets amb l’objectiu, també, de reforçar l’entitat sense ànim de lucre i captar nous associats més joves per arribar als 2.000 en dos anys.

La Unió de Germandats de Parets –creada el 1960 fruit de la unió de tres mutualitats municipals, la més antiga originària de 1873–, passarà a dir-se La Germandat, i tindrà presència a les xarxes socials –Facebook, Twitter i Instagram–. La Germandat també ha estrenat un nou web en què es pot consultar un blog informatiu, les col·laboracions amb les botigues i les entitats del poble, esdeveniments de la mateixa entitat i informació de decessos.

Una altra de les iniciatives que impulsarà La Germandat a partir d’ara serà un cicle de xerrades, titulat Sempre al teu costat, que es faran cada quatre mesos amb el suport de la Creu Roja i que estaran relacionades amb la salut i la vida.

Per presentar tots aquests canvis, La Germandat farà una festa el dissabte 17 de març (10.30 h) a la plaça Doctor Trueta que comptarà amb la col·laboració dels Manyacs, i en la qual hi haurà una xocolatada i altres sorpreses.

Col·laboració amb entitats
Joan Mercadal, director general de la Unió de Germandats de Parets, explicava que l’objectiu del canvi d’imatge és “donar una nova emptenta a l’entitat, donar-li un impuls de creixement perquè pugui durar 30 o 40 anys més”, i afegia que el propòsit també és “agrupar-nos i entrellaçar-nos amb les entitats i associacions del poble i col·laborar entre tots per tenir més presència”.

En aquest sentit, aquest dilluns La Germandat va agermanar-se amb els Manyacs de Parets, l’entitat més antiga amb la més jove del municipi, amb la idea de col·laborar plegats en diferents esdeveniments que s’organitzin al poble. Albert Pérez, tresorer dels Manyacs, agraïa l’interès de La Germandat i es comprometia a participar en les activitats promogudes per l’entitat.

La Germandat ha funcionat com una mútua durant molts anys, i els últims temps s’ha dedicat més a la gestió de defuncions i enterraments de veïns fent que els associats tinguin cobertes les despeses associades a una defunció. De fet, l’entitat gestiona cada any entre 25 i 30 enterraments, el 90% de Parets i el 10% de Lliçà. La Germandat compta actualment amb 1.400 socis, i l’objectiu és arribar a 2.000 l’any 2020.

https://www.somparets.cat/noticia/17726/la-unio-de-germandats-de-parets-rellanca-lentitat-per-augmentar-el-nombre-dassociats


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s