Assegurances de Decés

Una Assegurança de Decés és una assegurança que cobreix les despeses associades al sepeli de l’assegurat.

A La Germandat ens encarreguem dels serveis associats al sepeli en les instalacions pertinents del terme municipal del Parets del Vallès.

A La Germandat et garantim:

  • El pagament de serveis com el tanatori, el fèretre, l’enterrament o incineració i el cotxe fúnebre, entre d’altres.
  • Un servei integral que donarà la tranquil·litat als teus éssers estimats, sense preocupacions del cost i de gestions.
  • Les nostres qüotes son fixes, no pujem els preus amb el augment de l’edat, garantint la teva tranquil.litat també en aquest sentit.
  • Estem ubicats a Parets del Vallès desde el 1.960 donant suport i confort a tots els nostres assegurats.
  • Amb la nostre proximitat amb el poble de Parets del Vallès et donem ventatges adicionals com son els descomptes especials que tens a les botigues del poble.
  • Gaudim amb vosaltres de la vida compartint amb tu la nostre Festa de la Germandat, Diada Nacional de Catalunya, Fires d’ Entitas etc.
  • La nostre solvència económica i caràcter d’Associacionisme et garanteix fer d’una Assegurança de Decessos una inversió , ja que garantim la seguretat del cobrament de subsidis per a tots els socis en cas de dissolució de l’entitat.

A més de tenir una Assegurança de Decés, amb La Germanat gaudeixes també d’una Assegurança de Viatge i d’una Assegurança Jurídica d’ARAG, inclosa a la pòlissa

Si ets soci de La Germandat, tens l’oportunitat de contractar una Assegurança de Salut amb Adeslas amb unes condicions immillorables.

Amb La Germandat tot són avantatges!. La Germandat: Més que Assegurances de Decés.

imatge felicitat

Fer-te soci de La Germandat és garantir la tranquil.litat de la teva família en cas de defunció, unin-te  a una mutualitat sense ànims de lucre que lluita pels Paretans des de fa dos segles.

Consultan’s i demana el teu pressupost: