Esdeveniments

A La Germandat estem orgullossos de poder col.laborar amb altres Associacions i d’aquesta manera crèixer junts. Actualment col.laborem amb:

Els Manyacs de Parets


El nostre estimat Sergi Mingote, una gran persona, exemple vital per a moltes altres. El seu record romandrà i la seva trajectòria serà sempre recordada.Magnífica festa festa organitzada per la ràdio municipal de Parets amb motiu del seu 40è aniversari, on van col·laborar diferents entitats.

Octubre, 2019


A La Germandat estem orgullossos de poder col.laborar amb altres Associacions i d’aquesta manera crèixer junts. Actualment col.laborem amb:

Els Manyacs de Parets:

https://twitter.com/manyacsparets?lang=es

https://www.facebook.com/manyacsdeparets/

 

 

Club de patinatge Parets:

www.patiparets.blogspot.com

https://www.facebook.com/ClubPatiParets/

 

 

Protectora d’animals de Parets:

https://www.facebook.com/ProtectoraParets/

https://www.parets.cat/la-vila/guia-del-municipi/entitats/associacio-protectora-d-animals-de-parets-peluts

 

 

Els Diables de Parets:

https://www.facebook.com/diablesparets666/

https://www.parets.cat/la-vila/guia-del-municipi/entitats/diables-parets

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el 11 de Setembre, La Germandat hem tornat a participar a l’0frena floral que va tenir lloc a la plaça dels Països Catalans.

 


 

11-09-2019


 

27 d’Abril del 2019

Moltes gràcies a tothom per la vostra assistència a la festa de La Germandat de la Ntra. Sra. de Montserrat del passat Dissabte!!.

Ens vam reunir a la Sala Basart i vam gaudir de les actuacions musicals de l’Escoleta de Parets i de Beer in the moon. També vam gaudir del reconeixement als socis més veterans.

Els socis que han estat reconeguts són:

Maria Mas Jordà ; Maria Matons Duran ; Mercè Arimón Cors ; Pepita Arimón Cors ; Núria Negre Butjosa ; Rosa Vilageliu Macià ; Concepció Martí Balzach ; Angela Carreras Flaqué ; Joan Parera Anfruns ; Àngela Clapé Fidel ; Núria Novell Reverter ; Joaquim Briquets Brunés ; Jaume Grau Lloberas ; Dolors Canadell Girbau i Concepció Guasch Ramon.

Moltes felicitats!!

 

 


 


3ª Diada Manyacs de Parets:

Gràcies al Manyacs de Parets vam gaudir de un dia formidable.

Ens va visitar una gran senyora:  que ens va venir a veure per desitjar-nos sort en el sorteig del 31/12. Aquest any toca!


 

Vam estar molt contents de assistir i col.laborar!.


 

 


 

La Unió de Germandats de Previsió Social de Parets, la Germandat, i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental han signat un conveni de col·laboració per difondre i promoure el Voluntariat per la llengua al municipi.  Amb aquest acord, es donarà a conèixer aquest programa entre els membres de l’associació perquè puguin participar-hi i es col·laborarà en actes conjunts.

Tota la notícia a: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/noticies.html?ID=21382

La Germandat de Parets del Vallés; Voluntariat Llengua VO


 

Moltes gràcies a tots per la vostra participació. Ha sigut un dia magnífic!.


 

Esteu tots convidats a la Festa de la Ntra. Sra. de Montserrat que celebrarem el Diumenge 22 d’Abril. Us esperem!!

Programa:

Festa de la Ntra. Sra. de Montserrat (descarrega)


 

5 de Març del 2.018


 

Ha sigut una festa magnífica, amb la participació del nostres agermanats “Els Manyacs de Parets” i amb una xocolatada excel.lent!.

Gràcies a tots per la vostra participació!


 

El objectiu de la Roda de Premsa ha sigut  que ens coneguin a tot el poble i poder seguir creixent fent-nos confiança així com difondre bé el nostre principal missatge:

“Fer-te soci/-a de La Germandat és garantir la tranquil.litat de la teva família en cas de defunció, unint-te  a una mutualitat sense ànims de lucre que treballa pels Paretans des de fa dos segles”.

Ahir vam explicar les noves accions de La Germandat per aconseguir aquests objectius

  • Nou web i blog
  • Nova Imatge Corporativa
  • Comunicació en Xarxes Socials
  • E-mail Marketing
  • Col.laboracions amb botigues del poble
  • Agermanament amb els Manyacs de Parets del Vallés: Fruit d’aquest agermanament, col.laborarem amb ells en diferents aspectes perquè puguem gaudir-ne més de les seves activitats.
  • I Cicle de Xerrades: Aquest any comencem el nostre I Cicle de xerrades “Sempre al teu costat”. Les xerrades orientatives giren entorn la salut i la vida i tenim el suport de la Creu Roja. Les xerrades serán quatrimestrals.
  • Festa d’Inauguració: Us esperem a tots/-es el Dissabte dia 17 de Març a les 10,30 hr, per cel.lebrar tots/-es plegats la Festa de re-inauguració de La Germandat. Amb actuació dels “Manyacs de Parets”, xocolatada i molta diversió!. Lloc: Plaça Dr. Trueta – Eixample (Parets del Vallès)

 


 

Data: Dilluns 5 de Març  de les 19 h. a les 19,45 h.

LlocSala Basart de Parets del Vallés (Plaça de la Vila, s/n)

Tema: La Germandat: una Associació local sense ànim de lucre que s’afiança pels seus socis/-es gràcies a la comunicació i la col.laboració.

ContigutQui som i a on anem?

Accions de comunicació i col.laboració que portem a terme per aconseguir-ho

Agermanament amb els “Manyacs” de Parets

Presentació del I Cicle de xerrades

Comunicació sobre la propera Festa d’Inauguració de La Germandat

Preguntes Premsa


 

També participem en les Fires d’Entitats que organitzen els Ajuntaments del nostre municipi i dels pobles veins.

Col.laborem en Actes Públics com l’Ofrena Floral al Monument de l’Onze de Setembre, el Dia de la Diada Nacional de Catalunya etc.

A La Germandat sempre estem al teu costat perque som MÉS que una Mutualitat d’Assegurances de Decès.

Imatges Festa de La Germandat.

Ofrena floral Diada Nacional de Catalunya.

La Germandat va rebre de mans del Sr. Sergi Mingote Alcalde de Parets, la Medalla de la vila 2014 .

Festa de La Germandat amb el Sr. Joan Serdà i Roca.

Transcripció de l’escrit del Sr. Joan Serdà i Roca:

“Gràcies a tots vosaltres que en aquets acte, demostreu que teniu un record a la meva persona. Soc fill i estimo el meu poble, que em porta en aquest lloc, on hi he viscut, de totes les maneres, però sempre sense perdre l’ identitat. Gràcies per tot el bo i dolent, que en la vida de les persones es troba, però sempre a predominat el principal del comportaments, viure en harmonia i procurar evitar els problemes. Pau i tranquil·litat, buscar sempre que pugui,  el bon fer i apartar-se del dolent, per solucionar els bons propòsits. Gràcies per escoltar-me i que avui es el Sant Patró de la Verge de Montserrat, que ens guia en el nostre camí de la vida, en el que demano per a tots vosaltres la seva protecció, no ens deixi mai d’afavorir-nos Mare de Deu de Montserrat, sigues sempre la nostra protectora”.

Sr. Joan Serdà i Roca.

Consultan’s i demana el teu pressupost: