Qui som?

La Germandat és una Entitat sense afany de lucre que possa a disposició dels ciutadans de Parets del Vallès i Liçà de Vall, una Assegurança de Decès per a tu i la teva familia.

La Germandat va nèixer el 02/04/1960 de la fusió de tres Mutualistes Municipals:

–          San Sebastián Mártir, fundada a l’any 1870.

–          Montepio de San Isidro Labrador, fundada a l’any 1888.

–          Montepio El Jardín, fundada a l’any 1919.

Hem creat un teixit associatiu que, sense afany de lucre, doni suport a les persones amb els nostres serveis.

La funció de la Germandat des dels seus inicis, era la de oferir un bé o servei als integrants del col.lectiu humà que, davant d’una emergència o circumstàncies adverses, no hi podrien accedir de manera individual pero sí mitjançant l’ajut mutu.

La finalitat de La Germandat avui en dia, és que els seus associats tinguin cobertes les elevades i diverses despeses que ocasionen les defuncions en el si d’una familia.

Tanmateix, al ser una mutualitat, garantim la seguretat del cobrament de subsidis per a tots els socis en cas de dissolució de l’entitat.

La Germandat és de vosaltres, dels socis que que teniu l’Assegurança de Decès amb nosaltres. Aquí tens la informació Financera i de Solvència.

ISFS / IERSFS / Comptes anuals

A La Germandat també estem orgullossos de poder col.laborar amb altres Associacions i d’aquesta manera crèixer junts. Actualment col.laborem amb:

Els Manyacs de Parets:

http://manyacs.cat/

https://twitter.com/manyacsparets?lang=es

https://www.facebook.com/manyacsdeparets/

Consultan’s i demana el teu pressupost: